Welke dag moet ik gaan?

Alle dagen zijn leuk! We zijn dagelijks open tussen 11-18h. In de weekenden is het het drukst, door de week zijn veel scholen-tours en lopen sommige kunstenaars zelf ook eens een rondje. Het tweede weekend is het het allerdrukst en kunnen er korte rijen ontstaan tussen 14 en 17u. De kunstenaars zijn nog het “verst” het eerste weekend. Manifestations ins gratis, maar voor de rest: deel vooral je kaartje, of onderzoek hoe je elkaar kunt verder helpen.
Pers: vergeet niet dinsdag 16u Manifestations te bezoeken voor de Young Talent Award.

Hoeveel kost het?

Gratis! Maar vrijwillige donatie altijd welkom.

Maar jullie krijgen toch heel veel geld van de fondsen?

Kunstfondsen worden vaak 6x overvraagd, wij hebben nu per fonds een relatief laag bedrag aangevraagd, om in aanmerking te komen iets te krijgen. Deze bijdragen zijn niet dekkend. We vragen daarom voor een studenten-tour een kleine bijdrage. Deze rondleiding is super leuk om te doen: je wordt dan door de expositie begeleid.
Daarnaast: het is ook goed om de kunstenaars en kunstinitiatieven te ondersteunen, in Amerika doen ze dat al meer dan hier: het is belasting-aftrekbaar (culturele anbi: als je je winst doneert, krijg je 50% terug van de Belastingdienst). Bovendien: we hebben allemaal inspiratie en cultuur nodig. Wat hebben we anders? Koopzondagen en commerciele televisie? Als je alles al in huis hebt, voel je vrij een donatie aan een kunstenaar individueel te doen, te adopteren als Angel, of de stichting Violavirus te ondersteunen. Dat kan op locatie of via www.violavirus.nl/anbi
Er is een disbalans in de wereld tussen technologie die commercieel ontwikkelt, met technologie die ontwikkelt met als doel een betere wereld, een met “lievere technologie” aka TECH FOR GOOD; dat laatste stimuleren wij.

Mag ik foto’s maken?

Ja, Deel ze vooral online. Mensen met echt goede camera’s (of nieuwe telefoons): graag dagelijks delen via bv WeTransfer naar organisatie at manifestations.nl  en op je Facebook / Instagram, zonder logo’s op de foto’s, wel vermelden we de credits, voor non-profit gebruik.

Kan er een hulp-hond/rolstoel naar binnen?

Ja natuurlijk! Evt via de invaliden-lift aan de achterzijde van het gebouw. Bij de DDW INFO op het pleintje naast het Veem weten ze meer.

Ik zie een foutje op de website of ik ben het ergens niet mee eens.

Goed! Laat ons dat gelijk weten en we fixen het: organisatie at manifestations.nl
Misschien wil je je zelfs aanmelden als vrijwilliger? Zo kunnen we nog meer foutjes voorkomen.